Naujienos

2022.04.11

Mažųjų supažindinimas su auksiniu vaisių ir daržovių konservavimu

Kas yra liofilizacija, kitaip dar vadinamas auksinis vaisių ir daržovių konservavimo standartas?

Džiovinimas šaltyje leidžia išsaugoti vaisius ir daržoves tokius, kokie jie yra švieži, nenaudojant jokių priedų, konservantų, pridėtinio cukraus ar kitų pridėtinių medžiagų. Norime supažindinti mažuosius su šiuo nepaprastu procesu, kuris ne tik įdomus, tačiau ir labai skanus bei sveikas. Taigi kviečiame į auksinį konservavimo kelią!

 

Daugiau naujienų

Europos Sąjungoje atpažįstamos nuorodos užtikrina maisto produktų kokybę – apsisaugoma nuo bet kokio gyventojų klaidinimo

Kaip kelio ženklai mums nurodo, kaip ir kur važiuoti, taip įvairūs ženklinimai leidžia teisingiau pasirinkti produktus. Prekybos centrų lentynose jų galima rasti įvairių – pavyzdžiui, ekologiškas ar...

Dar daugiau medelių ugdymo įstaigoms!

Aplankėme dar daugiau Lietuvos pradinio bei ikimokyklinio ugdymo įstaigų, kurių kiemuose pasodinome kriaušių bei obuolių sodinukus.Tikimės, kad vaikučiai rūpinsis medeliais ir neužilgo galės skanauti...

Vaikai jau sodina savo sodus

Vaikų ugdymo įstaigos, dalyvaujančios Vaisių ir daržovių bei pieno ir pieno produktų vartojimo skatinimo programoje, kuriai įgyvendinti teikiama Europos Sąjungos finansinė parama, šiais mokslo metais kviečiamos...